Hold varmen til vinter med en varmepumpe luft til vand

08 august 2022
admin

editorial

Du har sikkert tænkt over hvorvidt det kan betale sig for dig at anskaffe en luft til vand varmepumpe. Svaret er, at det vil det med stor sandsynlighed sagtens kunne.

Energipriserne har i løbet af de seneste år taget himmelflugten – og hvis man ikke har lyst til at fryse sig igennem vinteren, handler det om at finde en løsning, hvor man kan skrue ned for varmeregningen uden samtidig at skulle skrue ned for varmen eller lukke for det varme vand. Og en sådan løsning kan meget vel bestå i at installere en luft til vand varmepumpe i stedet for det gamle fyr.

Hvad kræver det at installere en luft til vand varmepumpe?

For at kunne installere en luft til vand varmepumpe, kræve en måde at cirkulere luften eller vandet gennem dit hjem på. Når det handler om luft til vand varmepumper, skal dit hus være i besiddelse af et centralvarme anlæg – altså et system af rør, som forbinder husets radiatorer, gulvvarme net og vandhaner med husets vandvarmer.

image

Installationen af en luft-til-vand-varmepumpe er ikke et gør-det-selv-arbejde, så du skal hyre en professionel entreprenør, der har erfaring med installation af denne type udstyr. Den gode nyhed er, at når først varmepumpen er installeret, kræver den meget lidt vedligeholdelse ud over lejlighedsvise filterskift.

Så hvorfor vælge en luft-til-vand-varmepumpe?

Her er nogle af de vigtigste grunde:

* Du vil spare penge. En varmepumpe er en af de mest effektive former for opvarmning, hvilket betyder, at du sparer penge på din energiregning.

* Du beskytter klimaet. Ved at bruge en vedvarende energikilde gør du dit bidrag til at reducere udledningen af drivhusgasser og bekæmpe klimaændringerne.

* Du får et behageligt hjem. Varmepumper giver en stabil, jævn temperatur, så du behøver ikke at bekymre dig om træk eller kolde steder.

Hvis du overvejer at installere en luft-til-vand-varmepumpe i dit hjem, så tag kontakt til Amalo i dag. 

Flere Nyheder