Har du fået valgt det rette fiskehjul?

17 oktober 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

En moderne fisker – og selv de fleste fiskeren gennem de sidste par årtier – kan ikke undvære et fiskehjul til deres fiskestang, når de skal ud at fiske.

Alternativet er nemlig, at man har blot en fiskestang, en snor og en krog med madding på, men det er næsten kun skibsforliste, der skal samle føde i havet, som der bruger den her løsning, for alle andre benytter sig af et fiskehjul til stangen også.

Det gør det bare markant lettere at få linen ind, når man har kastet den ud og fået bid på den – endda også selvom man måske ikke har fået bid ved udkastningen.

Der er forskellige steder, som man kan købe sådan et fiskehjul, og man kan blandt andet prøve at kigge på Outdoorxpertern.dk for at se, om man har heldet med sig her.

Skulle det ikke være tilfældet, så kan man også prøve at klikke på det første link, der er indsat i artiklen her.

Fiskehjulet sammen med den rette fiskestang

Som regel køber man sig en fiskestang, hvor der følger et fiskehjul med, da man gerne vil have den samlede løsning i ét sæt, så man ikke skal hen at sætte alle delene sammen.

Men der er kendere, som der netop foretrækker den løsning, så de selv kan sammensætte hjul og stang efter, hvad der passer bedst til dem, fordi de går så meget op i fiskeriet, at de med erfaring har fundet ud af, hvad der er bedst at sætte sammen for at få fanget det, som man har udset sig.

Og der kommer jo også forskellige typer af fiskehjul til løbende, som man måske bliver nysgerrig efter at tjekke ud, om de kan bruges til at fange det, som man foretrækker at fiske efter.

Derfor er det noget af en verden af fiskehjul, som man har sig derude.

Flere Nyheder