Find en god maler på Sjælland

23 januar 2022
Agner Clausen

editorial

Leder du efter en god maler på Sjælland? Nu er det jo svært her i livet at træffe de perfekte valg, og man kan aldrig gardere sig helt. Selv den bedste maler kan begå fejl, og der opstår misforståelser mellem mennesker. Men man kan mindske risikoen for at få fat i en useriøs maler, ved at følge nogle enkle tips.

Find en god maler – nogle tips

Hvis prisen er det eneste parameter for hvem man vælger til at male sin lejlighed, så kan man næsten være sikker på, at man får problemer eller ikke bliver tilfreds med resultatet. Der er en mindstepris for hvor lidt det kan koste at få malet hjemmet.

Går en maler under, hvad han bør tjene pr. time, for at få forretningen til at gå rundt, må han nødvendigvis skære et par hjørner. Måske ser han lidt stort på det med kvaliteten eller så kan det være, at han underbetaler sine ansatte. En god maler har altid sin ordrebog fyldt, så han behøver ikke at ty til at underbyde, blot for at få en opgave.

image

Når du har kontakt med malerfirmet, læg mærke til, om du får en venlig og professionel behandling. Virker de til at have styr på tingene, både det administrative og det faglige? Eller er der meget rod og forvirring? Får du en dårlig behandling som potentiel kunde, skal du ikke regne med at få en god behandling når du først er kunde.

Spørg eventuelt venner, kolleger eller familiemedlemmer, om de kender en seriøs maler, de kan rekommandere.

TrustPilot

Man kan også gå ind på en side som for eksempel TrustPilot. Selvfølgelig ser man efter, om den maler man overvejer at bruge har en høj score. Men det er vigtigt at scoren bygger på mange anmeldelser og ikke bare en håndfuld. En maler, som har en høj score og mange anmeldere, er Malerkanonen. Tag kontakt med dem. De rådgiver og inspirerer dig gerne.

Flere Nyheder