Du skal tjekke vinduerne efter i kanterne

05 maj 2022
Anders Lundtang Hansen

Det kan nogle gange være imponerende at tænke over, hvordan der blot er et lille glas mellem os og verden udenfor.

Dette tænker man specielt over, når man ser en snestorm udenfor, og hvor det rusker i huset, og man er glad for, at hjemmet er isoleret godt nok, og det samme gælder med ens vinduer, hvor man nogle gange har den slags med flere lag ruder, for man vil jo nødigt fyre for fuglene udenfor.

Men det er jo stadig en lille afskærmning mellem det, der er udenfor, og så os, der er indenfor, og nogle gange kigger vi jo også ind og tager de ting, der er udenfor, ind.

Men vinduerne skal markere dette skel, og det er godt, vi har de vinduer, for så kan vi også få sollys ind og følge med i, hvad der sker i verden udenfor, og det er virkelig godt for vores psyke.

vinduer

Vinduerne skal ses efter grundigt

Om man så har nogle gamle vinduer, eller man har købt nogle nye på https://klarvinduer.dk/vinduer , så er det essentielt, at man ser efter, om de er både sikret godt nok med låse, hvis det er nødvendigt, og de ikke er blevet skæve med tiden.

Det er ikke heldigt, hvis de støder mod noget, når man åbner dem, eller de ligefrem binder så meget, at man ikke kan åbne dem, hvis muligheden ellers er der for det – for så bliver de vinduer bare ødelagte og eventuelt rådne med tiden, fordi de ikke bliver brugt.

Så er der også sådan nogle med, at der kan være insekter, der gemmer sig i kanterne, og hvis man har et myrebo i ens hjem, så vil de som regel forsøge at komme ud via karmene ved vinduerne.

Derfor skal man sikre sig, at vinduerne er helt tætte her, og så skal de samtidig være helt lige.

Flere Nyheder