Billig gulvafhøvling eller -slibning i god kvalitet

23 marts 2021
Tina Høy

Overvejer du at få slebet eller afhøvlet og lakeret dine gulve? Det er en god idé at bruge en professionel gulvmand til at vurdere og arbejde med dine gulve, så du får det flotteste resultat. 

Gulvenes udseende betyder faktisk meget for indtrykket af vores bolig. Du kan have hakker, ridser og almindelig slitage, der hvor du går mest eller bevæger stole frem og tilbage, og gulvet fremstår ikke mere så flot, som det kan. Det kan virkelig forny din bolig at få fjernet slitagen og lakeret på ny. Det beskytter også dit gulv fremover og får det til at holde længere. 

Se de forskellige typer gulvbehandlinger

GulvKanonen er meget erfarne i at afhøvle og slibe gulve, og de arbejder i hele landet. På deres side, gulvkanonen.dk, kan du se billeder af forskellige typer slebne gulve, og hvordan gulvene ser ud med henholdsvis mat lak, naturligt mat lak, hvid lud, hvid mat lak og et ubehandlet plankegulv. Her kan du se, om du bedst kan lide og forestille dig dine gulve med mat eller naturlig lak, hvid mat lak osv.

Gulvfirmaet får gode anmeldelser, og en kunde kalder oplevelsen fantastisk og skriver bl.a., at de overholdt deres aftaler og endda kunne aflevere hendes nøgler, mens hun var på arbejde. Hendes gamle gulve blev pæne og lyse. 

Billig gulvafhøvling og god rådgivning

De er generelt kendt for deres billige gulvafhøvling, og du bør vælge dem, hvis du ønsker pålidelighed og kvalitet. Bl.a. udtaler en kunde, at arbejdet var veludført, og at de gav god rådgivning på efterbehandlingen. 

Udover gulve tilbyder de også professionelt malerarbejde, så du kan få ordnet meget i din bolig på en gang. Hvis du har en bordplade, trappe eller træterrasse, der trænger til at en afslibning, gør de også det.

Hvis du kontakter GulvKanonen, kan de give dig et tilbud samt råd og vejledning omkring dine gulve. Det er kompetente fagfolk specialiserede i gulveafslibning og -afhøvling, der kommer ud til dig.  

Flere Nyheder